Tasavvuf,islam´i..sitesi´dir...
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Tasavvuf,islam´i..sitesi´dir...

BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM

AnasayfaKapıLatest imagesKayıt OlGiriş yap

"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir."

YazarMesaj
devrek67
Admin
devrek67

"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir." Empty
MesajKonu: "Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir."   "Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir." Icon_minitimeC.tesi Nis. 25, 2009 1:25 am

"Ey, Rabbim! Gayb ilminle ve halk üzerine kudretinle, hayatı benim için hayırlı gördükçe beni yaşat, ölümü benim için hayırlı gördüğün zaman da beni vefât ettir."
https://ilahi.catsboard.com

1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» "Ey Rabbim! Nice ayakların kaydığı günde benim ayaklarımı sırat üzerinde sabit kıl."
» "Ey Rabbim! Koğulmuş şeytanın şerrinden sana sığınırım!"
» "Yâ Rabb! Sen beni afv ü mağfiret eyle. Zîra senden başkası günâhları afv ü mağfiret edemez."
» Ey Rabbim::::::::
» "Senin isminle ölür, Senin isminle dirilirim ya Allah!"